De weersverwachting

maandag 2 mei 2011

de kaarten zijn binnen!!

Belangrijke dag vandaag. Bericht van TNT gekregen dat de kaarten klaar liggen op het postkantoor. Moet wel even een handtekeningetje komen zetten omdat de kaarten wel waardevol zijn............. Dus gelijk maar even het racemaatje Bertus opgezocht en wat details voor de komende tijd doorgenomen. Mijn taak is nog even een vignet voor Zwitserland halen en tja, dan kunnen we gaan. Bestemming wordt Ventimiglia in Italiƫ en van daaruit dagelijks in 24 minuten met de trein naar Monaco.
Kaarten bestellen rechtstreeks op het circuit werkt al jaren feilloos. Met je creditkaart betaal je de kaarten en je krijgt ze keurig thuis gestuurd, oa ook in Duitland, Frankrijk en Belgie, en anders haal je ze op het circuit op oa Italiƫ en Spanje. Heeft nog nooit tot problemen geleid.
Donderdagtrainingen zitten we tribune voor de ingang tunnel, op zaterdag zitten we voor de pitboxen van Ferrari, Red Bull, McLaren, dus dolle pret, de zondag hangen we ergens in een boom moeten we nog eens even goed over nadenken.De tribune kaarten voor zondag zijn echt vreselijk duur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten